Over

Ger Nijkamp bouwt merken. Expert in de effectieve kruisbestuiving tussen merk, media en mensen. Hij helpt door nuchtere analyse, helder advies en praktische implementatie. Hij deelt door hierover te schrijven en spreken.

Twitter
Linkedin
Google+
Pinterest
Facebook

Ricoh Nederland


Dienstmededeling: vanaf maandag 13 januari word ik Senior Online Marketeer voor Ricoh Nederland. De meeste mensen kennen Ricoh waarschijnlijk van de printers en fotocamera’s. Maar ook die wereld heeft niet stilgestaan en zich ontwikkeld richting digitale data- en document oplossingen voor grote (maar ook kleinere) ondernemingen en organisaties. Daar houdt de ontwikkeling natuurlijk niet op: Ricoh is volop in beweging. Ik zal vanuit Marketing Communicatie vooral gaan helpen om het online landschap van Ricoh vorm te geven. Een nieuwe uitdaging bij een mooi bedrijf, waar ik erg veel zin in heb. Dank aan iedereen voor de enorme hoeveelheid felicitaties en reacties via Facebook, Twitter, Google+ en Linkedin..!

2 reacties bij Ricoh Nederland

Laat een reactie achter

 

 

 

Je kunt gebruik maken van deze tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>