Jury Voorzitters Content Marketing Awards 2023 Anja Corbijn, Carlijn Postma, Bart Prins, Ger Nijkamp
|

Content Marketing Awards 2023

Op 28 november 2023 zijn in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars van de jaarlijkse Content Marketing Awards (CMTA) bekendgemaakt. Iris van Lunenburg, ondermeer bekend van SBS Shownieuws, presenteerde deze feestelijke avond. Met een recordaantal inzendingen van ongekend hoge kwaliteit werd tijdens een heerlijk diner het marketing communicatie en content creatie vakgebied gevierd. Dit jaar had ik de de eer de de rol van juryvoorzitter voor de Medals voor Distributie, Promotie, Conversie & Data te mogen vervullen. Anja Corbijn, Carlijn Postma en Bart Prins vormde het team van mede-juryvoorzitters.

Het Amsterdamse bureau N=5 werd de grote winnaar van deze editie van de Content Marketing Awards. Zij wonnen Goud in zowel de categorie B2B met Volop Ondernemen voor ABN AMRO als in de categorie Non-Profit met Ondraaglijke Sieraden voor Slachtofferhulp Nederland. Daarnaast won N=5 óók nog een Bronzen Award en maar liefst 4 Medals. Alle cases en winnaars kun je hier terugvinden.

Dank ook aan Bert van Loon, Coen Zeevenhooven en Albert Jan (AJ) Huisman van Platform Content Marketing en Peter Wybenga en Bas Vlugt voor de gehele organisatie en begeleiding van alle jury’s. Henk-Jan Winkeldermaat van Punkmedia.nl maakte de foto’s, hier aangevuld met een paar amateurbeelden van mijzelf. In dit artikel zie je slechts een selectie, alle door Henk-Jan gemaakte foto’s kun je hier bekijken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *